Ξανά γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης!

Για δεύτερη φορά γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Ο γνωστός τραγουδιστής πριν λίγες μέρες έκανε πρόταση γάμου και αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Χρύσα Μπελούση, έχοντας στο πλευρό λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Την αποκάλυψη για τα σχέδιά του να παντρευτεί έκανε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με δυο ποτήρια σαμπάνιας και γράφοντας χαρακτηριστικά: “Όπως καταλαβαίνετε αποφασίσαμε με το Χρυσάκι μου να πάμε ένα βήμα παραπέρα… Ο ρόλος της γυναίκας στην ζωή ενός άντρα είναι καταλυτικός και δεν θα μπορούσα να μην πω ότι πάνω από όλα στην Χρύσα, θαυμάζω την ψυχή της…To be continued…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1803823012992451&set=a.236338403074261.51471.100000943096342&type=3&theater

Και όπως καταλαβαίνεις οι ευχές δεν είχαν τέλος. Πολλοί μάλιστα θεώρησαν πως το ζευγάρι παντρεύτηκε ήδη, αλλά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέφερε πως στη συγκεκριμένη βραδιά έγινε η επίσημη πρόταση γάμου και τώρα ξεκινούν τις ετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα.

“Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις τόσο θερμές ευχές σας! Απλά να σας πω ότι ο γάμος θα γίνει σε λίγο καιρό.. Το Σάββατο της έκανα την πρόταση και επίσημα πλέον, έγινε δηλαδή ένας αρραβώνας. Άρα έχει λίγο χρόνο μπροστά της ακόμα να το σκεφτεί καλύτερα και να αλλάξει γνώμη”.

Να αναφέρουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης θα ντυθεί γαμπρός. Το 2008 είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο την Εύα Σωμαράκη με την οποία απέκτησε και τον γιο του Γρηγόρη τον 3ο. Μετά από έξι χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει διατηρώντας ως σήμερα πολύ φιλικές σχέσεις για χάρη του γιου τους…

Read More

And More