Ξανά μαζί Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου; Η κοινή βραδινή έξοδος φούντωσε τις φήμες [video]

«Όπως είδατε, η Αθηνά ανάρτησε μια δημοσίευση. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά… Ήταν απογοητευμένη από τη στάση μου, γιατί περίμενε από μέρα σε μέρα να πάω Αθήνα. Εγώ, από την άλλη, «πνιγμένος» στο άγχος από τις δουλειές, δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να είμαι εκεί. Αντέδρασε μ’ αυτόν τον τρόπο. Έγραψε κάτι, κι εγώ μετά ανάρτησα την ανακοίνωση του χωρισμού. Η Αθηνά, πάντως, δημοσίευσε επίσημα στον λογαριασμό της στο Instagram τον χωρισμό, χωρίς να με ενημερώσει ή να το συζητήσουμε. Αλλά, η αλήθεια είναι, ότι εγώ την έφερα σ’ αυτό το σημείο!», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Δώρος Παναγίδης σε συνέντευξή του, μιλώντας για τον χωρισμό του από την Αθηνά Χρυσαντίδου.

Παρόλο που έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί, οι δύο πρώην παίκτες του πρώτου κύκλου του Power Of Love αποφάσισαν, πριν από περίπου δυόμιση μήνες, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτό, μάλιστα, ήταν κάτι που το μοιράστηκαν με τους followers τους στα social media, που τους αγάπησαν και τους στήριξαν πολύ από την πρώτη μέρα που έγιναν ζευγάρι.

Κι ενώ όλοι γνωρίζαμε -μετά και από τις ανακοινώσεις που έκαναν στο Instagram- ότι πλέον ο Δώρος και η Αθηνά δεν είναι μαζί, το βράδυ της Κυριακής, οι δυο τους διασκέδασαν μαζί σε club της Κύπρου και έδειχναν ευδιάθετοι και πολύ χαρούμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ο Δώρος, μάλιστα, δημοσίευσε στα InstaStories του ένα βίντεο που έβγαλε με την Αθηνά, στο οποίο απεικονίζονταν να χορεύουν και να τραγουδούν ο ένας δίπλα στον άλλο.

Οι φήμες περί επανασύνδεσης δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν, με το πρώην ζευγάρι όμως να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει τίποτα μέχρι στιγμής.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει τελικά!

Read More

And More