Ξανά μαζί ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Βαρβάρα Κουνέλη: Η ρομαντική απόδραση στις Σπέτσες μετά την επανασύνδεση!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, πριν μπει στο Survivor, ήταν ζευγάρι με τη Βαρβάρα Κουνέλη, φοιτήτρια Γεωπονικής, την οποία γνώρισε στις πισίνες, αφού και εκείνη ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο πραγματοποίησε ένα ταξίδι με την αγαπημένη του στο Παρίσι. Ένα ταξίδι που είχε και μια πρόκληση, καθώς όταν δεν βρήκε τη σωστή απάντηση σε ένα από τα κουίζ του reality επιβίωσης για τον αριθμό των σκαλοπατιών του Πύργου του Άιφελ, ο Γιάννης υποσχέθηκε στον Σάκη Τανιμανίδη να βρεθεί εκεί και να τα μετρήσει.

Οι δυο τους πέρασαν υπέροχες στιγμές στην Πόλη του Φωτός και “βομβάρδισαν” τα social media με τρυφερές φωτογραφίες από την ρομαντική αυτή απόδρασή τους. Γυρνώντας στην Ελλάδα, ωστόσο, ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι, η σχέση του οποίου μετρούσε ήδη πέντε χρόνια. Τα γκρίζα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους και επισκίασαν την ευτυχία τους, με αποτέλεσμα η σχέση τους να περάσει σοβαρή κρίση. Μια κρίση που οδήγησε στον οριστικό χωρισμό.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν και το τέλος ήρθε οριστικά όταν και οι δύο έσβησαν από το Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες τους. Ο πρωταθλητής κολύμβησης είχε επιβεβαιώσει τις φήμες για τη δύσκολη φάση που πέρασε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ισχύει. Έχω μεγάλο φόρτο εργασίας, καθώς έχουν παρουσιαστεί ορισμένες ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσω. Οπότε μοιραία μειώθηκε κατά πολύ και ο χρόνος που μπορώ να αφιερώσω στην προσωπική μου ζωή. Αυτός ο ελάχιστος χρόνος που μου απομένει δημιουργεί κάποια θέματα ανάμεσά μας. Σίγουρα, όμως, υπάρχει αγάπη και σεβασμός».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Βαρβάρα Κουνέλη είναι ξανά μαζί. Μετά από ένα μεγάλο «pause» που έβαλαν στη σχέση τους, φαίνεται πώς επαναπροσδιόρισαν κάποια δεδοµένα και διαπίστωσαν πώς μπορούν να είναι και πάλι ευτυχισμένοι όπως παλιά. Μάλιστα, πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρουν πώς “Ήταν θέμα χρόνου να είναι ξανά μαζί ο Γιάννης και η Βαρβάρα. Ο Γιάννης ήθελε και προσπαθούσε πολύ καιρό για να έρθουν πάλι κοντά και, όπως φαίνεται, τα κατάφερε”.

Το ζευγάρι, θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση του, ταξίδεψε για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στις Σπέτσες και, μέσα από τα social media, είδαμε τα πρώτα κοινά στιγμιότυπά τους, μετά την επανασύνδεσή τους. Ο Γιάννης δημοσίευσε στα Instastories του ένα βίντεο με την Βαρβάρα να περπατά στο δρόμο μαζί με τον αγαπημένο σκύλο του, Marley, ενώ εκείνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια selfie που έβγαλαν, χαμογελαστοί, μέσα στο πλοίο της γραμμής.

 

Read More

And More