Ξανά στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη! Η φωτογραφία και το μήνυμα από τη βόλτα της στη Χώρα

Μια διαφορετική σεζόν είναι η φετινή για την Ελένη Μενεγάκη, αφού μετά από σχεδόν 20 χρόνια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε συνειδητά τον περασμένο Ιούλιο να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, που την ακολουθεί πίστα σε κάθε βήμα της, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της, προκειμένου να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και στους ανθρώπους που αγαπά.

Απαλλαγμένη, λοιπόν, από επαγγελματικές υποχρεώσεις η ωραία Ελένη έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις ημέρες της με ότι λαχταράει η ψυχή της, γεγονός που παλιότερα δεν μπορούσε να κάνει λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας. Μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως η ξανθιά παρουσιάστρια φροντίζει να κρατάει ζωντανή την επικοινωνία της με εκείνους που την ακολουθούν μέσα από τα social media. Η ίδια συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από την ξέγνοιαστη καθημερινότητά της.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, η Ελένη Μενεγάλη θέλησε να επισκεφτεί το αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί, την Άνδρο, και να χαρεί τις ομορφιές της όπως ποτέ άλλοτε. Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την πρωινή βόλτα της στη Χώρα, η παρουσιάστρια ποζάρει ευδιάθετη και με καλοκαιρινή διάθεση μέσα σε ένα juicy bar.

“Στάση για φρέσκο χυμό στη Χώρα της Άνδρου. Πραγματικά ένα όνειρο το νησί τέτοια περίοδο! Όπως κι όλα τα νησιά μας! Καλή εβδομάδα και υγεία πάνω από όλα! (τη μάσκα την έβγαλα για την φωτό)”, σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη στην Άνδρο. 

Read More

And More