Ξανά στον αέρα το Alter ! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες…

Αναψε το… φως στο τούνελ του Alter ! Απ ΄ότι όλα δείχνουν το… θαύμα έγινε και το κανάλι του Περιστερίου δεν θα κατεβάσει ρολά ! Μετά από τις σημερινές πολύωρες γενικές συνελεύσεις και των δημοσιογράφων και των τεχνικών, απ ΄ότι όλα δείχνουν οδηγούμαστε στην διακοπή της επίσχεσης εργασίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ,λοιπόν, οι 700 εργαζόμενοι του Alter θα επιστρέψουν στην εργασία τους και το κανάλι θα λειτουργήσει , – πιθανότατα μέσα στις επόμενες δύο μέρες – , εφόσον φυσικά πιστοποιηθεί η καταβολή των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το ποσό που θα δώσει ο Γ. Κουρής για τη μισθοδοσία υπερβαίνει το 1,7 εκατ. ευρώ.

Με άλλα λόγια; Μία νέα πρόταση έκανε η διοίκηση του καναλιού στους εργαζομένους του Alter, για να επιτευχθεί η λήξη της επίσχεσης εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε η καταβολή των δεδουλευμένων της τάξης των 920.000 ευρώ προς τους τεχνικούς και των 850.000 ευρώ προς δημοσιογράφους και διοικητικούς.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα καταβληθούν 2.600 ευρώ σε κάθε τεχνικό και 2.300 σε κάθε δημοσιογράφο και διοικητικό. Ετσι, μετά την γενική τους συνέλευση οι δημοσιογράφοι είπαν για δεύτερη φορά το “ναι”, ενώ “ναι” αποφάσισαν να πουν και οι τεχνικοί του καναλιού, οι οποίοι μέχρι τώρα επέμεναν στο… “όλα ή τίποτα” !
Η πρόταση αναφέρει ότι στις 15/6 θα καταβληθεί το 50% του μισθού του Μαΐου και στο τέλος Ιουνίου το υπόλοιπο 50%…

Read More

And More