Ξανθή Τζερεφού: Ανέβηκε την ζυγαριά και αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει μετά το GNTM!

Πολύ ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα γύρω από την Ξανθή Τζερεφού, το plus size μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM του Star. Η κοκκινομάλλα που εντυπωσίασε στο πέρασμά της τους κριτές, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό λόγω προβλημάτων με την υγεία της. Αυτό όμως δεν την σταμάτησε από το να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό της.

Η Ξανθούλα είναι πλέον σαφώς πιο αδύνατη από τις ημέρες της στο ριάλιτι μόδας και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θυμίζουν τις εφηβικές τις στιγμές, στα ξεκινήματά της ως μοντέλο, όταν ζύγιζε ακόμα λιγότερα κιλά. Πλέον, δεν θεωρείται plus size και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πρώην συμπαίκτριές της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μέσω του “Question Sticker”, ρωτήθηκε από follower της για τα κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα κι εκείνη απάντησε με έναν απροσδόκητο τρόπο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από τη στιγμή που ανεβαίνει στη ζυγαριά, η οποία έδειξε ότι σήμερα ζυγίζει 72,2 κιλά.

“Δεν έχω χάσει καθόλου”, ακούγεται να λέει από μέσα στο εν λόγω βίντεο, προς έκπληξη πολλών.

Εμείς πάντως εξακολουθούμε να την βλέπουμε πιο αδύνατη από όσο την γνωρίσαμε!

Read More

And More