Ξανθή Τζερεφού: Η πρώην παίκτρια του GNTM μοιράζεται την αλήθεια της [pics]

Η Ξανθή Τζερεφού κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model κατάφερε να ξεχωρίσει με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμικό της χαρακτήρα. Μάλιστα έγινε μια από τις αγαπημένες παίκτριες πολλών φωτογράφων στο ριάλιτι μόδας.

Αρκετές φορές δέχτηκε σχόλια που την ενόχλησαν από συμπαίκτριές της μέσα στο σπίτι του GNTM όμως δεν επηρεάστηκε και συνέχισε να προσπαθεί ακολουθώντας τις συμβουλές των κριτών. Μπορεί να αποχώρησε ξαφνικά πριν τον τελικό του παιχνιδιού για λόγους υγείας αλλά έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία που θα θυμάται για καιρό. Σχεδόν τρεις μήνες μετά το GNTM, η όμορφη κοκκινομάλλα ασχολείται πλέον με τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Κατά καιρούς η πρώην παίκτρια του GNTM δέχεται μέσω social media διάφορα σχόλια σχετικά με τα κιλά της, όπως πρόσφατα που κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως αδυνάτισε και δεν είναι πλέον plus size μοντέλο. Η ίδια δίνοντας την απάντηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ξεκαθάρισε πως δεν έχασε κιλά ούτε σκοπεύει να χάσει και έκανε λόγο για αγένεια. Την Κυριακή με νέα ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η Ξανθή Τζερεφού μοιράστηκε την αλήθεια για τον εαυτό της σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Όταν τους αρέσεις, δεν σε συμπαθούν. Όταν σε συμπαθούν, δεν τους αρέσεις #factaboutme”.

 

Read More

And More