«Ξεκατίνιασμα» στο twitter για την Khloe Kardashian: «Εσύ χάλασες την οικογένεια μου»!

«Ξεκατίνιασμα» στο twitter για την Khloe Kardashian: «Εσύ χάλασες την οικογένεια μου»! | tlife.gr

Καθώς ο κόσμος περιμένει την ειλικρινή συνέντευξη της Jordyn Woods στην Jada Pinkett Smith, η Khloe Kardashian έκανε ένα tweet και τάραξε ξανά τα νερά της ξένης showwbiz. Η διάσημη τηλεπερσόνα – που χώρισε με τον σύντροφο της Tristan Thompson έπειτα από την απιστία του με την κολλητή φίλη της αδερφής της Kylie Jenner – φαίνεται πως είναι εξοργισμένη και πως δεν είναι πρόθυμη να συγχωρήσει κανέναν από τους δύο.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες η Khloe έκανε μία ανάρτηση στο twitter κάνοντας κυριολεκτικά ρεζίλι την Jordyn. «Γιατί λες ψέματα Jordyn; Αν προσπαθείς να σώσεις την εικόνα σου από το κοινό, έλα και δώσε απολογία σε εμένα προσωπικά πρώτα, για να θεωρείσαι εξαιρετική στην ιστορία σου. Τέλος πάντων εσύ είσαι ο λόγος που χάλασε η οικογένεια μου» έγραψε η Khloe έξαλλη και προκάλεσε τις αντιδράσεις των εκατομμύρια θαυμαστών της.

Βέβαια εκτός από τα θετικά σχόλια, η τηλεπερσόνα έλαβε και μερικά που έλεγαν πως δεν ευθύνεται μόνο η Jordyn γι αυτό που έγινε αλλά και ο πρώην σύντροφος ο Tristan Thompson. Έτσι έκανε ένα ακόμα tweet και έριξε ευθύνες και σε αυτόν λέγοντας: «Ο Tristan είναι εξίσου υπεύθυνος αλλά είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Ανεξάρτητα από το τι κάνει σε εμένα, δεν θέλω αυτό να μεταφερθεί στην κόρη μου. Αυτός μου έχει απολογηθεί προσωπικά και έτσι αντιμετωπίζει την κατάσταση ιδιωτικά. Όχι δημόσια. Αλλιώς θα μίλαγα και σε αυτόν δημόσια».

Jordyn Woods

Tristan Thompson

 

READ more