Ξεκινά απόψε το ταξίδι του “Ιησού από την Ναζαρέτ” στον ΑΝΤ1 !

Μένοντας πιστός στις γιορτινές του παραδόσεις, ο ΑΝΤ1 όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φρόντισε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης της θρυλικής πια σειράς, “Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ” και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα να την φιλοξενήσει στην βραδινή του ζώνη.

Ετσι, το θρησκευτικό αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι, κάνει απόψε πρεμιέρα στους δέκτες μας, λίγα μόλις λεπτά μετά τις 9.00 ! Πρόκειται για μία σειρά η οποία παρά το γεγονός ότι έχει παίξει δεκάδες (για να μην π εκατοντάδες…) φορές στην μικρή μας οθόνη, κάθε χρόνο καταφέρνει να συγκινεί και να αγγίζει τις καρδιές των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να είναι ίσως η πιο επιτυχημένη θρησκευτική παραγωγή των ημερών, αφού καταφέρνει να συγκεντρώσει το σύνολο του κοινού.

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι πραγματεύεται τη ζωή του Ιησού από τη γέννηση έως και τη σταύρωση και μας συγκινεί βαθιά σε κάθε προβολή της. Η συγκεκριμένη παραγωγή τα τελευταία χρόνια αποσπά πάντα μεγάλα μερίδια τηλεθέασης και πάντα συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό.
Δεκάδες πολυβραβευμένοι stars του θεάτρου και του κινηματογράφου ενσαρκώνουν τους βασικούς ρόλους. Ανάμεσα σ’ αυτούς: ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, ο Άντονι Κουίν, ο Πίτερ Ουστίνοφ, ο Ρόμπερτ Πάουελ, η Κλαούντια Καρντινάλε, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο Στέισι Κιτς, ο Τζέιμς Μέισον, ο Ντόναλντ Πλέζανς, ο Κρίστοφερ Πλάμερ, ο Ραλφ Ρίτσαρντσον, ο Φερνάρντο Ρέι, ο Ροντ Στάιγκερ, , ο Μάικλ Γιόρκ, η Ολίβια Χάσει, ο Ιαν Χολμ και ο Γιώργος Βογιατζής, ερμηνεύουν με μοναδική μαεστρία τους βιβλικούς ήρωες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους αυθεντικούς χώρους και η μουσική που φέρει την υπογραφή του Μορίς Ζαρ συνθέτουν την καλύτερη αναπαράσταση της ζωής του Ιησού, στην πιο συγκινητική ιστορία.
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», θα προβληθεί όπως σας είπα και στην αρχή όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, αρχή γενομένης από σήμερα στις 9.00 και μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή που θα παίξει στις 9.10 μ.μ, ενώ θα ολοκληρωθεί το Μεγάλο Σάββατο στις 11.00 μ.μ.

Οσοι λάτρεις του Ρόμπερτ Πάουελ, μην χάσετε και φέτος το τηλεοπτικό ραντεβού μαζί του, γιατί παραμένει το ίδιο συναρπαστικό, όπως ακριβώς ήταν την πρώτη φορά που είδατε τα καταγάλανα μάτια του να δεσπόζουν στην μικρή σας οθόνη !

Read More

And More