Ξεκινά ο 7ος κύκλος του Castle στο FOX Life! Όσα έχει πει η πρωταγωνίστρια στο TLIFE

Η ντετέκτιβ Beckett ετοιμάζεται να αναλάβει την πιο δύσκολη υπόθεση της ζωή της. Θα μπορέσει να τα καταφέρει χωρίς τη βοήθεια του Castle; Δες τη μεγάλη πρεμιέρα του 7ου κύκλου «Castle» στο FOX Life σήμερα Τετάρτη, στις 21:50! Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas.

/

Οι τηλεθεατές γνώρισαν για πρώτη φορά το Richard Castle (Nathan Fillion) ένα διάσημο συγγραφέα μυστηρίου, χωρισμένο πατέρα μιας έφηβης κόρης, όταν βρισκόταν σε απόγνωση λόγω έλλειψης έμπνευσης. Μόλις η αστυνομία της Νέας Υόρκης τον ανέκρινε για μια σειρά φόνων που ήταν εμπνευσμένοι από τα βιβλία του, ο Castle βρήκε τη χαμένη του έμπνευση στο πρόσωπο της ντετέκτιβ Kate Beckett (Stana Katic), μιας δυναμικής ερευνήτριας ανθρωποκτονιών. Μετά τη λύση της υπόθεσης, ο Castle και η Beckett συνέχισαν να ερευνούν υποθέσεις δολοφονίας στη Νέα Υόρκη, συνδυάζοντας τη συγγραφική διαίσθηση και τις εμπνεύσεις του Castle με τη μεθοδικότητα της Beckett. Με το πέρασμα του χρόνου, οι δύο τους έκαναν πολλά περισσότερα από το να λύνουν εγκλήματα. Ερωτεύτηκαν, άρχισαν να βγαίνουν και τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν!

Δες εδώ όσα έχει πει η Stana Katic στο TLIFE

Στο φινάλε του 6ου κύκλου κι ενώ ο Castle οδηγούσε προς την εκκλησία, ένα μυστηριώδες μαύρο SUV τον χτύπησε με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί ποτέ στην τελετή. Η Beckett κλήθηκε αμέσως στην σκηνή του ατυχήματος, όπου έντρομη αντίκρισε το αυτοκίνητο του Castle σε μία χαράδρα, τυλιγμένο στις φλόγες. Ποιος κρύβεται πίσω από το χτύπημα; Υπάρχει περίπτωση ο Castle να είναι ακόμη ζωντανός; Η έβδομη σεζόν ξεκινά στη σκηνή του ατυχήματος, με την Beckett να καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση που ανέλαβε ποτέ στη ζωή της.

/

Η σειρά «Castle» απέσπασε πρόσφατα 3 People Choice Awards: Καλύτερης Αστυνομικής Σειράς (Favorite TV Crime Drama), Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Αστυνομική Σειρά (Favorite Crime Drama TV Actor) για το Nathan Fillion και Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Αστυνομική Σειρά (Favorite Crime Drama TV Actress) για τη μοναδική Stana Katic, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014, μετά από πρόσκληση του FOX Life.

Μείνε συντονισμένη στο FOX Life για όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις που επιφυλάσσει ο 7ος κύκλος του «Castle»!

Read More

And More