Ξεκίνησε το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες!

Γεμάτη λάμψη και ξεχωριστές παρουσίες ήταν η χθεσινή βραδιά στις Κάννες, όπου ξεκίνησε το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η αυλαία άνοιξε με την ταινία του Woody Allen “Midnight in Paris”, ενώ την παράσταση έκλεψε η φετινή κριτής Uma Therman, αλλά και η Shalma Hayek.

Οικοδέσποινα της πρώτης βραδιάς ήταν η Mélanie Laurent, η οποία υποδέχτηκε στη σκηνή τους κριτές της φετινής διοργάνωσης με επικεφαλής τον Robert De Niro. Ανάμεσα στους κριτές είναι η Uma Therman και ο γοητευτικός Jude Law. Ο De Niro μάλιστα δεν σταμάτησε να κάνει αστεία και να σχολιάζει όσα γίνονταν με την Uma Therman.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δόθηκε τιμητικό βραβείο “Χρυσού Φοίνικα” στον Bernardo Bertolucci (Last Tango in Paris, The Last Emperor). Ο Bertolucci αφιέρωσε το βραβείο του στον Woody Allen και τον Robert De Niro.

Στην βραδιά έναρξης του φεστιβάλ το “παρών” έδωσε ο Antonio Banderas συνοδευόμενος από την σύζυγο του Melanie Griffith, και τη Salma Hayek, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην ταινία κινουμένων σχεδίων “Puss in Boots”. Ο Banderas και η Hayek, πριν την έναρξη του φεστιβάλ έδωσαν συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της ταινίας τους.

Τα φωτογραφικά φλας τράβηξαν όμως, οι τρυφερές στιγμές του Banderas με την σύζυγό του Melanie Griffith, με την οποία μετρούν 15 χρόνια γάμου και αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ακόμη ζευγάρια στο Χόλιγουντ που είναι τρελά ερωτευμένα.

Όσο για το κόκκινο, πλήθος αστέρων περπάτησαν σε αυτό, μεταξύ των οποίων ο Woody Allen, η Rachel McAdams, Owen Wilson, Adrien Brody. Η Rachel McAdams, μάλιστα είχε και κάποια μικρά προβληματάκια με την ουρά από το φόρεμά της, αφού την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί της πάτησαν την ουρά του και αναγκαζόταν όλη την ώρα να το σηκώνει ελαφρά καθώς περπατούσε.

Δες εδώ όλες τις λαμπερές παρουσίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Read More

And More