Ξέρεις ποιες star είναι κολλητές μεταξύ τους;

Με την κολλητή σου έχεις γελάσει, έχεις κλάψει, έχεις εξομολογηθεί τα μεγαλύτερα μυστικά σου και συνήθως ήταν μέρος κάθε σπουδαίας ιστορίας που έχεις να διηγηθείς. Ακόμα και στον λαμπερό κόσμο των celebrities που οι ανθρώπινες σχέσεις συχνά μοιάζουν αναλώσιμες, υπάρχουν γυναικείες φιλίες που μετρούν πολλά χρόνια. Γιατί και οι διάσημες γυναίκες του πλανήτη χρειάζονται και εκείνες τις κολλητές τους.

Δες τις διάσημες φιλίες του Hollywood.

Beyonce – Gwyneth Paltrow

Οι δύο star έχουν γίνει φίλες εδώ και λίγα χρόνια. Η ηθοποιός κάνει στενή παρέα με την Beyonce και τον σύζυγό της Jay Z, ενώ όσο ήταν παντρεμένη με τον Chris Martin συχνά έβγαιναν όλοι μαζί. Μάλιστα η Gwyneth Paltrow πρόσφατα παραδέχτηκε σε συνέντευξη της ότι πήρε αμέσως την καλή της φίλη μετά το περιβόητο περιστατικό με την αδερφή της Beyonce, Solange και τον Jay Z στο ασανσέρ.

Liv Tyler – Kate Hudson

Είναι φίλες από παιδιά, αφού ήταν και οι δύο κόρες διασημοτήτων, ωστόσο έγιναν τελικά κολλητές φίλες όταν έγιναν και συμμαθήτριες στο ίδιο Λύκειο. Η κόρη του Steven Tyler και η κόρη της Goldie Hawn φοίτησαν μαζί στο Crossroads School for Arts and Sciences στη δεκαετία του 1990.

Sienna Miller – Keira Knightley

Αν και η φιλία τους μετρά μόνο 7 χρόνια ύπαρξης (από τότε που συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Edge In Love) έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο στενές φιλίες στη showbiz. Οι δύο Βρετανίδες εκτός από την κοινή χώρα καταγωγής ετοιμάζονται να μοιραστούν και μία πολύ δυνατή κοινή εμπειρία, τη μητρότητα, καθώς η Keira Knightley ετοιμάζεται να μπει κι εκείνη στο club των μαμάδων. Μάλιστα η καλή της φίλη Sienna Miller δήλωσε πρόσφατα πως δεν έχει καμία συμβουλή να της δώσει γιατί είναι σίγουρη πως η Keira θα είναι τέλεια μητέρα.

Nicole Kidman – Naomi Watts

Άλλες δύο φίλες που η κοινή τους καταγωγή τις ένωσε στον λαμπερό -και μακρινό από την πατρίδα τους- κόσμο του Hollywood. Οι δύο Αυστραλές ηθοποιοί, είναι φίλες από την δεκαετία του 1980. Γνωρίστηκαν στην Αυστραλία πολύ πριν γίνουν διάσημες και η φιλία τους είναι μία από τις πιο μακροχρόνιες του star system.

Jennifer Aniston – Courtney Cox

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994 στο πλατό της κωμικής σειράς Friends που άφησε εποχή. Κι επειδή η ζωή καμιά φορά μιμείται την τέχνη, οι δυο τους έγιναν φίλες πολύ σύντομα και παρόλο που η σειρά τελείωσε εδώ και χρόνια, η Jennifer Aniston και η Courtney Cox παραμένουν τα απόλυτα “φιλαράκια”. Η Jennifer Aniston είναι μάλιστα και η νονά της κόρης της Courtney Cox, Coco.

Read More

And More