Ξεσπά η Ελένη Ανουσάκη - «Στο θέατρο παίζει ο κάθε πικραμένος»!

Ξεσπά η Ελένη Ανουσάκη – «Στο θέατρο παίζει ο κάθε πικραμένος»! | tlife.gr

Χείμαρρος η Ελένη Ανουσάκη. Λίγες ώρες μετά την εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό, ξεσπάει μέσω της Espresso, μιλώντας για το επάγγελμά της, το οποίο – όπως καταγγέλλει – έχει γεμίσει με ανθρώπους που δεν έχουν γνώση του αντικειμένου.

«Δυστυχώς το θέατρο έχει συνθλιβεί. Περνάω έξω από θέατρα και θλίβομαι. Παίζουν άνθρωποι που δουλεύουν σε πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα. Η κατάργηση άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος έφερε πολλά δεινά. Αυτό δεν το θεωρώ ελευθερία να παίζει ο κάθε πικραμένος, να ανεβαίνει στη σκηνή και να κάνει βλακείες», δηλώνει η Ελένη Ανουσάκη, φανερά δυσαρεστημένη.

«Ο καλλιτέχνης προβάλλεται μέσα από τη δουλειά του στην τέχνη, η οποία, δυστυχώς στη τηλεόραση και στο θέατρο έχει ξεπέσει. Σήμερα υπάρχει ένας γενικός ξεπεσμός. Παίζουν και γράφουν όποιοι θέλουν. Όποιοι πάνε σε ένα σεμινάριο βαφτίζονται ηθοποιοί. Όποιοι γράφουν μια αρλούμπα είναι συγγραφείς», αναφέρει η σπουδαία ηθοποιός στην εφημερίδα.

READ more