Ξεσπά η Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν ντρέπεστε; Μην πάει επιτέλους μπροστά αυτή η χώρα, ντροπή σας»

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου, θέλοντας να διατυπώσει την αντίθεσή της με τις αντιδράσεις που έχουν εκφράσει οι κτηνίατροι για τον νόμο για τα ζώα συντροφιάς.

H ιδρύτρια της φιλοζωικής εταιρείας «Save a Greek Stray» με σκοπό την προστασία των ζώων, αντιδρά έντονα με την απεργία και τις ενστάσεις των κτηνίατρων οι οποίοι απεργούν σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, μιας και εκείνοι με την σειρά τους είναι αντίθετοι για το Εθνικό Ψηφιακό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς, τις υποχρεωτικές στειρώσεις και την υποχρεωτική λήψη dna.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17/1 η Εριέττα Κούρκουλου αναδημοσίευσε την αφίσα της σημερινής απεργίας και τη συνόδευσε γράφοντας: «Σοβαρευτείτε ΡΕ. Δεν ντρέπεστε;;;». Μην πάει επιτέλους μπροστά αυτή η χώρα και χάσετε τα χρήματα που βγάζετε από την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή και τα αδέσποτα ζώα που εμείς παλεύουμε να σώσουμε! Ντροπή σας! Ντροπή που επιλέξατε ένα επάγγελμα βάση του οποίου καλείστε να προστατεύετε τα ζώα ενώ κάποιοι από εσάς ούτε καν τα συμπαθείτε! Ευτυχώς υπάρχουν και σοβαροί κτηνίατροι που γελάνε με τα χάλια σας».

Read More

And More