Ξεσπά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την εκπομπή της Μπακοδήμου: «Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα, δεν είμαι μαϊντανός»

Την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ ακύρωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor με αναρτήσεις στο instagram ενημέρωσε πως άλλαξε γνώμη, αφού δεν έγινε καμιά αναφορά στα social media της εκπομπής για την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο πλατό, όπως και είχαν συμφωνήσει να επικοινωνήσουν προς τους τηλεθεατές, μέσω των social media  – Δες ΕΔΩ το βίντεο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Λίγες ώρες μετά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλοντας να απαντήσει στα πρώτα σχόλια που ακολούθησαν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο twitter παραπέμποντας τους διαδικτυακούς της φίλους στο άρθρο που σας έγραψε πρώτο το TLIFE για την ακύρωση της εμφάνισής της.

 

 

Ξεσπά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στην προσπάθειά της να απαντήσει σε όσους αντέδρασαν αρνητικά για την απόφασή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια σειρά από tweets στα οποία δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν έγινε ποτέ η συμφωνημένη ανάρτηση από τους ανθρώπους της εκπομπής.

«Μερικοί λέτε αν σήμερα τελευταία στιγμή έκανα αναστροφή και πήγα για καφέ με την ομάδα μου. Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα σε όλες τις προτάσεις γιατί δεν είμαι μαϊντανός. Θα προτιμήσω να παρευρεθώ κάπου που θα γνωστοποιήσει την παρουσία μου και θα ωφεληθώ. Τι ζούμε; Απλά κάποιοι δεν είναι σωστοί».

 

«Όταν πάω κάπου για να προβληθώ, πάω για να επικοινωνήσω και την δουλειά μου. Εν όψη λοιπόν της 1 έκθεσης μοντέρνου κοσμήματος μου που θα λάβει χώρα το 2023 κ της τόσης δουλειάς όλο αυτόν τον καιρό που ρίχνω, είχα την πεποίθηση πως η 1 εκπομπή που επέλεξα να πάω μετά από 8 μήνες…»

 

«Θα έκανε μια σχετική αναφορά στο όνομα μου να επικοινωνήσει πως θα παρευρεθώ κοντά τους. Κακά τα ψέματα είναι δούνε κ λάβειν… όπως έχουν ανάγκη οι εκπομπές τους καλεσμένους τους έχουμε κ εμείς … σχετικός σεβασμός λοιπόν από όλες τις πλευρές είναι αναγκαίος. Μην απορούν λοιπόν…»

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς από τους συνεργάτες της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και η Μαρία Μπακοδήμου, έχουν τοποθετηθεί δημοσίως για τα λεγόμενα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Read More

And More