Ξεσπά η Φωτεινή Δάρρα κατά του Απόστολου Λύτρα: «Κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Με αφορμή την αποφυλάκιση του ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα την Πέμπτη 12/9 αλλά και την μετατροπή της κατηγορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, η Φωτεινή Δάρρα ξέσπασε μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή της για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Σε αυτήν, λοιπόν, η Φωτεινή Δάρρα έγραψε: «Πλημμέλημα λέει ο άγριος ξυλοδαρμός. “Δεν ήταν” λέει “τα χτυπήματα τόσο δυνατά ώστε να προκαλέσουν βλάβη”. Οπότε ελεύθερος ο δράστης.

Απόψε κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή να καταφέρει χτυπήματα που θα προκαλέσουν ή όχι ανήκεστο βλάβη σε κάποια άτυχη γυναίκα. Λύτρας… Βία… Πλημμέλημα ή κακούργημα».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164