Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη η οποία κυοφορεί το πρώτο τους παιδί. (δες εδώ το σχόλιο και την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου)

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της χαρακτηρίζοντας “καθίκια” όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω» είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More