Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο «Μαζί σου» - «Γιατί το έκαναν αυτό τα τέρατα, οι ανώμαλοι; Βρωμεροί άνθρωποι…» (video)

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο «Μαζί σου» – «Γιατί το έκαναν αυτό τα τέρατα, οι ανώμαλοι; Βρωμεροί άνθρωποι…» (video) | tlife.gr

Στη Ρόδο, προκειμένου να καταθέσουν στην ανακρίτρια του νησιού, θα βρεθούν οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, το πρωί της Παρασκευής. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν. Η οικογένεια Τοπαλούδη, μάλιστα, αναμένεται να δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της φοιτήτριας. Θα ζητήσει, μάλιστα, να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τον Ροδίτη και τον Αλβανό που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα. Κοινό σημείο τους, φαίνεται πως είναι η καταγωγή από το ίδιο χωριό στη Ρόδο.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ζωντανά η Κούλα Τοπαλούδη, η οποία ξέσπασε on air. «Θα πολεμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή και όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας θα πληρώσουν. Γι’ αυτό ζω, για να αποδοθεί η δικαιοσύνη… Ποια μάνα το αντέχει αυτό; Πάνε όλα μου τα όνειρα, τα γκρέμισαν οι αλήτες, οι βιαστές και οι εκβιαστές της Ρόδου. Θέλω να το πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο. Τι να πω σ’ αυτές τις μάνες αυτών των βιαστών, των τεράτων, των ανώμαλων… Τι να πω… τους σαδιστές, τους τυραννικούς, τους βιαστές, τους αλήτες, τα τσογλάνια της Ρόδου. Γιατί το έκαναν αυτό; Χαίρονται να βιάζουν; Δεν ντρέπονται; Βρωμερά κορμιά, βρωμεροί άνθρωποι…», είπε φορτισμένη συναισθηματικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more