Ξεσπά η Όλγα Κιουρτσάκη: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω, μήπως να σταματήσουμε να κρίνουμε;»

Την απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media για το γεγονός ότι δεν εργάζεται, θέλησε να δώσει η Όλγα Κιουρτσάκη.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει στιγμές από την ημέρα της ή μοιράζεται διάφορους προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με αφορμή ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει το Tik Tok και είχε δηλώσει πως δεν εργάζεται, αφού ασχολείται με τις οικογενειακές υποχρεώσεις, η Όλγα Κιουρτσάκη δέχτηκε έναν καταιγισμό αρνητικό σχολίων αλλά δεν δίστασε να απαντήσει.

«Το βίντεο που ανέβασα με την απάντηση που έδωσα στην κοπέλα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι εδώ μέσα υπάρχει ανθρωποφαγία. Όχι μόνο για αυτό που είπα εγώ γιατί αν το καλοσκεφτείς δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω είναι αρκετές γυναίκες που έχουν αποφασίσει ότι θα κάτσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και θα δουλεύει ο σύζυγός τους», ανέφερε αρχικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά που μπορεί να αναλάβει ποτέ μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν σωστό άνθρωπο, να τον βγάλει έξω στην κοινωνία. Να τον μάθει να σέβεται να μην κρίνει να μην μπαίνει και να γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγια την οποιαδήποτε ηλιθιότητα που του κατεβαίνει στο κεφάλι, έτσι γιατί θέλει να μειώσει κάποιους ανθρώπους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την κοινωνία ομάδες επιτίθενται σε ομάδες που δεν τους αρέσουν. Εμείς που είμαστε μανούλες και καθόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχουμε την οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα, εμένα δουλεύει ο σύζυγός μου, είτε επειδή δεν έχουν καμιά βοήθεια γιατί το παιδί δεν θα πάει παιδικό σταθμό από 2-3 μηνών. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και το οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;», κατέληξε κλείνοντας η Όλγα Κιουρτσάκη.

@olgadkiourtsaki #mygirl #γιαεσας #foryourpage #fypシ #scorpio_love #φιλοιτικτοκ #fyp #fy #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους #2024 #foryoupage #memories ♬ original sound – Nhạc Thư Giãn Giảm căng thẳng

Read More

And More