Ξεσπά ο Light κατά παρουσιαστών: «Μείνετε εκεί στα πάνελ, αφήστε τους δρόμους για εμάς»

Ο Light ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακούγοντας όλα τα σχόλια που έγιναν γύρω από το όνομά του και όσα δήλωσε στις κάμερες για την τραπ μουσική και την διαπαιδαγώγηση της σημερινής νεολαίας.

Ο δημοφιλής τράπερ τα «έβαλε» με τους παρουσιαστές των ελληνικών εκπομπών, ύστερα και από το ξέσπασμα του Δημήτρη Μακαλιά στον αέρα του Open. (Δες εδώ περισσότερα)

«Επίσης ως προς απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου χθες το βράδυ, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε ότι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς και σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας αν είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς.

Να δείχνετε στα παιδιά σας τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Δεν φέρουμε εμείς κάποια τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολύ αγάπη και σεβασμό. Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε, την οποία ζήσαμε, τα πράγματα τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική και τους στίχους μας γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου.

Εσύ είσαι ο γονιός του, πάρε το τάμπλετ, εξήγησε του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγαλώνεις εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς γιατί νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα γίνονται μόνο στο Bronx και την Αμερική. Φαίνεται πόσα λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνετε στους δρόμους, οπότε καλύτερα θα ήταν να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ, αφήστε τους δρόμους για εμάς» τόνισε ο Light.

 

Διάβασε επίσης:

Light για σύλληψη Τρανού: «Δε μπορείς να σοκάρεσαι όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του»

Δημήτρης Μακαλιάς: Ξέσπασε για Light και Τρανό – «Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει τι κάνουν;»

Read More

And More