Ξεσπά ο Αντίνοος Αλμπάνης για τις γυμνές φωτογραφίες στα social media

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα.

Μιλώντας την σχέση του με τα social media και όσα συνέβησαν με τις αναρτήσεις του, ο ηθοποιός ξέσπασε σχολιάζοντας τις δυνατότητες του instagram.

Όταν το Instagram κατέβασε τις γυμνές φωτογραφίες και τις αναρτήσεις σου για τη δύναμη του γυμνού σώματος έγραψες «Καλώς ήρθατε στο Ιράκ».

Ναι, αυτές οι αντιδράσεις είναι και λίγο επικίνδυνες. Είναι παράλογο, άσχετα με τη δική μου περίπτωση, να βλέπεις να λογοκρίνεται το γυναικείο στήθος ή ένα αντρικό σώμα γυμνό καλλιτεχνικά. Και είναι σαφές στην εποχή μας το τι είναι πορνό και τι είναι τέχνη. Δεν το διαπραγματευόμαστε, είναι σαφές. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις την Καρντάσιαν γυμνή και να μην επιτρέπεται μια αντρική πλάτη. Τι συμβαίνει; Έχει αυτός ο αλγόριθμος κάποιο σεξουαλικό προσανατολισμό και επιλέγει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει; Μου φαίνεται περίεργο, άβολο και δυστοπικό.

Σε επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια στα social media;

Όχι πια. Το κακό με την εποχή μας είναι ότι παρασυρόμαστε και η άποψη του άλλου μας επηρεάζει, αλλά στην ουσία σεν μας επηρεάζει πουθενά. Είναι η γνώμη του άλλου πάνω σ’ αυτό που κάνουμε, μια δικιά του ιδέα. Είναι και η φύση μας ως άνθρωποι που μας κάνει να θέλουμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Και εκατό καλά να ακούσουμε θα κολλήσουμε σ’ αυτόν που θα πει το αρνητικό. Θα πούμε, «για κάτσε ρε φίλε, γιατί δεν με αγκαλιάζεις, γιατί δεν σου αρέσει αυτό που κάνω;». Εδώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχτισε την καριέρα της πάνω σε αυτό και δεν τολμούσε να κάνει πράγματα καλλιτεχνικά για να μη χάσει την αποδοχή. Και μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα.

Read More

And More