Ξεσπά ο Παναγιώτης Βασιλάκος για το σούβλισμα των αρνιών: «Δεν νηστεύετε όπως πρέπει – Είναι γελοίο»

Μετά την Εριέττα Κούρκουλου, και ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να τοποθετηθεί για το έθιμο του Πάσχα, με το σούβλισμα του αρνιού.

Αρχικά ο πρώτος Έλληνας bachelor δήλωσε ότι και να θέλει να δικαιολογήσει τον κόσμο που τηρεί το εν λόγω έθιμο, δε μπορεί, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος έχει σταματήσει να καταναλώνει κρέας και αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί.

«Από όποια πλευρά και να το δούμε είναι λάθος αυτό το έθιμο!! Και να θέλω να σας δικαιολογήσω δε μπορώ!! Τρώτε 100000 κιλά κρέας όλο τον χρόνο!! Δε κάνετε ούτε μια μέρα νηστεία! Και περιμένετε τη Κυριακή του Πάσχα να σκοτώσετε άλλες τόσες χιλιάδες ψυχές! Χαίρομαι που κατάφερα να κόψω το κρέας μια για πάντα!!!», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Αργότερα σε βίντεο, και πάλι μέσα από το instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος προχώρησε σε κάποιες διευκρινήσεις.

«Επειδή πολλοί από εσάς που δε με ακολουθείτε, βλέπετε κάποιες αναρτήσεις που κάνουν κάποια sites, που είναι κάποιοι που κρατάνε τα αρνιά λες και είναι τρόπαια… Εγώ συνειδητά αποφάσισα στα 32 μου να μην ξαναφάω κρέας. Για 32 χρόνια έτρωγα κρέας. Είναι μια δική μου προσωπική επιλογή.

Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι το εξής: Ξέρω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι από εσάς, δεν νηστεύετε όπως πρέπει να νηστέψετε. Δεν κάνετε αυτά τα σχετικά που πρέπει να κάνετε. Να νηστέψετε το κρέας, να μη βρίζετε, να μην εκνευρίζεστε, να μην κατηγορείτε, να μην κουτσομπολεύετε. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που το τηρούν.

Είναι αστείο και γελοίο, όταν τη Σαρακοστή και τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν κάνεις αυτά που σου λέει η θρησκεία και τα έθιμα, ξαφνικά την Κυριακή του Πάσχα να θυμηθείς να ψήσεις 50 κρέατα, να φας 600 μπριζόλες, που κάθε μέρα πριν τη Σαρακοστή τρως κρέας. Αυτό δεν είναι υποκρισία ρε παιδιά; Μην τρελαθούμε τελείως».

Δες όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Read More

And More