Ξεσπά ο πατέρας της Meghan Markle: “Δεν είναι το κορίτσι που μεγάλωσα”

Ήταν λίγο πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Meghan Markle ήταν στα… μαχαίρια με τον πατέρα της. Οι σχέσεις τους δεν έχουν βελτιωθεί και ο Thomas Markle εκφράζει την απογοήτευση του για την απόφαση της κόρης του να προκαλέσει… χαμό στο Παλάτι και μαζί με τον Harry να παραιτηθούν των βασιλικών τους αξιωμάτων.

“Από τη στιγμή που παντρεύτηκαν είχαν μία υποχρέωση. Να είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας και να την εκπροσωπούν. Θα ήταν ανόητο να μην το κάνουν. Καταστρέφουν τον θεσμό, τον ευτελίζουν… δεν θα έπρεπε να το κάνουν αυτό. Είναι απογοητευτικό διότι η Meghan απέκτησε ό,τι ονειρευόταν κάθε κορίτσι”, λέει χαρακτηριστικά στο Channel 5.

Από την πλευρά του, ο ετεροθαλής αδερφός της Meghan Markle, ο 53χρονος Tom αποκαλύπτει: “Ο μπαμπάς μου μου είπε ‘αυτό δεν είναι το κορίτσι που μεγάλωσα’. Δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη. Είναι πολύ απογοητευμένος με όσα έκανε (σ.σ. η Meghan). Έχει φωτογραφίες της σε ένα μεγάλο τοίχο, όπως και του Archie. Ωστόσο, αυτό που θέλει είναι να αποκτήσει μία φωτογραφία του ίδιου με τη Meghan, τον Harry και τον Archie. Αν μπορέσει να το κάνει αυτό, θα φύγει από τη ζωή ευτυχισμένος”.

Πηγή: Newsit

Read More

And More