Ξεσπάει η Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω τεράστια οργή – Ψάξτε αλλού παρουσιάστριες που δεν στηρίζουν θύματα»

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την υπόθεση του βιασμού μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη. Η Κατερίνα Καινούργιου με αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter πήρε θέση για το συμβάν, δείχνοντας την συμπαράστασή της προς το θύμα.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε μέσα από τα social media σε όσους πιστεύουν ότι δεν βρίσκεται με το μέρος των θυμάτων.

«Ως γυναίκα, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος, νιώθω τεράστια οργή στη σκέψη πως κάποιος μπορεί να γνωρίζει για ένα περιστατικό κακοποίησης και να το συγκαλύπτει!! Χαίρομαι που πλέον τα θύματα δεν φοβούνται να μιλήσουν και που όλοι μαζί γινόμαστε «μια γροθιά» για να στηρίξουμε τα θύματα… αυτό έκανα κ αυτό θα συνεχίσω να κάνω… Σας στέλνω την αγάπη μου» έγραψε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές, θα στηρίζω τις γυναίκες για πάντα και θα στέκομαι στο πλευρό τους με το οποίο «βήμα» μου δίνει το επάγγελμα μου! Είτε η γυναίκα είναι θύμα βιασμού, είτε «revenge porn” κτλ» ξέσπασε η παρουσιάστρια.

Read More

And More