Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπρωταγωνιστές του αδικοχαμένου Paul Walker

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που πάγωσε όλος ο κόσμος στο άκουσμα της είδησης ότι ο ηθοποιός Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Los Angeles, αλλά οι συνάδελφοί του, δεν τον ξέχασαν..

Βλέποντας το τρέιλερ της ταινίας συγκινήθηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα για τον συνάδελφό τους που δεν ζει πιά. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, βρέθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή για την προώθηση της ταινίας και βλέποντας σκηνές με τον αδικοχαμένο συνάδελφό τους δεν άντεξαν…

/

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός που όλοι τον έχουμε συνδυάσει με τις ταινίες The Fast and The Furious είχε κάνει κάποια γυρίσματα στην νέα ταινία τα οποία δεν πρόλαβε να τα ολοκληρώσει και έτσι τα συνέχισαν τα αδέρφια του Caleb και Cody. που του μοιάζουν πολύ.

/

“Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας σπάνιος άγγελος. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι για εμάς ο αδερφός μας, η οικογένεια μας” δήλωσε ο ηθοποιός Vin Diesel. Η συμπρωταγωνίστρια του Michelle Rodriguez ήταν φανερά συγκινημένη και δεν σταμάτησε να κλαίει κατα την διάρκεια της εκπομπής.

/

Η ταινία “The Fast and The Furious 7” θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2015 στους κινηματογράφους. Αυτή ήταν και η τελευταία δουλεία του Paul Walker.

/

Read More

And More