Ξέσπασε διάσημη ηθοποιός για την κριτική στην Jolie: “Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σχολιάσουμε το σώμα της;”

Έξαλλη με όσους σχολίασαν την αδυνατισμένη σιλουέτα της Angelina Jolie με αφορμή το ταξίδι της στην Ελλάδα ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είναι η ταλαντούχα ηθοποιός της ελληνικής showbiz. Η Χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε χθες στον Πειραιά και τον Ελαιώνα και σήμερα στη Λέσβο και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Για μια ακόμη φορά, όμως, πέρα από το έργο και τη δράση της, πολύ σχολίασαν και την αδυνατισμένη σιλουέτα της. Σε αυτά τα σχόλια απάντησε η Μαριέλλα Σαββίδου που γνωρίσαμε στην Εθνική Ελλάδος και τώρα είναι μέλος της ομάδας “Καλημερούδια”.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της Angelina Jolie και έγραψε: «“Η ανθρωπιστική βοήθεια δεν μπορεί να αντικαθιστά την διπλωματία και τις λύσεις που αυτή προσφέρει”, Angelina Jolie. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ορφανά από χώρες με ανθρωπιστική κρίση, προσφέρει οικονομικά, πρακτικά και συμβολικά εδώ και χρόνια σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη, πολύ πριν γίνει Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ. Είναι στην Ελλάδα ως απεσταλμένη του ΟΗΕ για να εξετάσει την κατάσταση και παράλληλα να δώσει διεθνή διάσταση, να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στον πόνο και την απόγνωση, να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Εάν το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σχολιάσουμε την εμφάνισή της, το σώμα της και να πούμε: “Πώπώ πόσο αδύνατη είναι”, “φάε κάτι”, “χάλια έγινε”, καιρός να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και τις προτεραιότητές μας».

Δες τη φωτογραφία της στο Instagram:


Read More

And More