Ξέσπασε η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνονται βορά στον κάθε ηλίθιο»!

Για όλους και για όλα μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δείπνο» αποκάλυψε στο περιοδικό People και την Φανή Πλατσατούρα όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη που έχει, όταν αναγκάστηκε να καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Με ενημέρωσαν φίλοι μου ότι κάποιοι χρησιμοποιούν στο Facebook το όνομά μου για τη διαφήμιση ενός προϊόντος που έχει να κάνει με ένα κρυπτονόμισμα. Ουσιαστικά, φαίνεται ότι προτρέπω τον κόσμο να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα, που είναι απάτη φυσικά αλλά και προσβλητικό προς εμένα, αφού συνοδεύεται από τραγικούς τίτλους όπως “Tο νέο κερδοφόρο πάθος της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους”. Θύματα της ίδιας απάτης έχουν πέσει ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αποφάσισα να κινηθώ νομικά, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την ιστορία γιατί καθημερινά μου στέλνουν μηνύματα άγνωστοι άνθρωποι και μου λένε “Μας ενδιαφέρει η πρότασή σου”. Τους απαντώ πως πρόκειται για ξεκάθαρη απάτη. To ίδιο έπαθε και ο Φάνης! Έγραψαν πως, καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αποκάλυψε πώς έβγαλε εύκολα χρήματα μέσα σε πέντε λεπτά! Έχω ξανακινηθεί ακόμη μία φορά νομικά, στο παρελθόν, για ένα θέμα που αφορούσε τα παιδιά μου. Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν θέλω να εμφανίζονται τα παιδιά μου σε καμιά φωτογραφία. Πόσο μάλλον τώρα, που αρχίζουν να μεγαλώνουν. Τελευταία στιγμή σταμάτησα τις νομικές διαδικασίες γιατί μου ζήτησαν συγγνώμη».

Ταυτόχρονα, κατά καιρούς η γνωστή ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει και δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει με τον Φάνη Μουρατίδη. Πώς τα αντιμετωπίζει;

«Δεν θα ασχοληθώ σοβαρά με τα δημοσιεύματα που βγήκαν για τον υποτιθέμενο χωρισμό μου γιατί, αν το κάνω, θα θυμώσω πάρα πολύ. Είμαστε δώδεκα χρόνια μαζί με τον Φάνη και προφανώς σκέφτονται “Θα βγάζουμε κάθε τόσο ότι χωρίζουν, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα πέσουμε μέσα”. Θυμώνω, όμως, γιατί δημιουργείται χωρίς λόγο ένα κακό κάρμα. Μετά λες “Άσ’ τους να γράφουν ό,τι θέλουν. Στην τελική, αν εγώ χωρίσω, θα καθίσω να ασχοληθώ μαζί τους;”. Και ο Φάνης είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Όταν υπάρχουν παιδιά όμως, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός. Δεν θέλω να πηγαίνουν τα παιδιά μου στο σχολείο και να τους ρωτάνε οι συμμαθητές τους “Χωρίζουν οι γονείς σας;”. Ούτε να γίνονται βορά στον κάθε ηλίθιο που γράφει ό,τι του ’ρθει στο κεφάλι για να πουλήσει. Λίγος σεβασμός!».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Φωτογραφίες: Νίκος Μαλλιάκος

Read More

And More