Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Σε τρεις μήνες γίνομαι 44 χρονών και είμαι περήφανη για το σώμα μου»

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Σε τρεις μήνες γίνομαι 44 χρονών και είμαι περήφανη για το σώμα μου» | tlife.gr

Δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για όλα και δεν μασά τα λόγια της. Η coach του GNTM Έλενα Χριστοπούλου ετοιμάζεται για την νέα τηλεοπτική σεζόν του ριάλιτι στο star και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, εικόνες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε την έκαναν να ξεσπάσει.

«Θα σας γράψω τι ακριβώς νιώθω… απελπισία για εκείνους που κρίνουν ανθρώπους χωρίς να έχουν καμία προσωπική εμπειρία δηλαδή να γελάς από έρωτα, να πονάς από αγάπη, να αισθάνεσαι ασφυξία όταν ο/η αγαπημένος/η σου δεν είναι καλά, να ιδρώνεις από πάθος, να μην αναπνέεις μετά από τσακωμό να να να… είναι πολλά που προφανώς αν δεν τα έχεις γευτεί έστω λίγο… δεν τα καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να έχεις πέτσα ρε φίλε… αν δεν την έχεις γιατί μιλάς; Γιατί; όμως, μένεις κρυμμένος/η στο ασφαλές περιβάλλον που έχεις μεγαλώσει και ζητάς δάφνες εκ του μη έχοντος. Όταν έχεις, μπορείς να μιλήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου στο post της.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι μία γυναίκα που σε τρεις μήνες γίνομαι 44 χρονών, είμαι περήφανη για το σώμα μου και αδημονώ, εσύ; Σταματήσετε το bullying, είμαστε στο 2019, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας».

Η ανάρτησή της στο Instagram!

READ more