Ξέσπασε η Μάρω Λύτρα μετά την καταγγελία της για σεξουαλική παρενόχληση από ισχυρό Έλληνα!

Το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές επιθέσεις του Χάρβεϊ Γουάινστιν στο Χόλιγουντ στάθηκε η αφορμή για να μιλήσει πρώτη φορά για τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε η Μάρω Λύτρα. Η γνωστή τραγουδίστρια που αγαπήσαμε μέσα από το Fame Story και ζει πια μόνιμα στο εξωτερικό, αποκάλυψε πως ισχυρός Έλληνας από το χώρο της μουσικής την παρενόχλησε σεξουαλικά (δες εδώ) και ξέσπασε!

“Η υπόθεση με τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και τις καταγγελίες εναντίον του για απόπειρες βιασμού και βιασμούς διάσημων γυναικών στάθηκε η αφορμή των αποκαλύψεων μου. Είσαι δημοσιογράφος και ξέρεις πως λειτουργεί (σ.σ. το σύστημα) και στην Ελλάδα”, εξομολογήθηκε η Μάρω Λύτρα στην δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα της Espresso και άφησε υπονοούμενα πως ο άντρας που την παρενόχλησε ήταν ισχυρός παράγοντας του καλλιτεχνικού χώρου.

Η ανάρτηση στο Facebook:

Η ίδια νωρίτερα είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο Facebook: “Ο Γουάινστιν είναι παλιάνθρωπος… Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα… όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες. Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα». Και απαντώ. “Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά”…”.
Η Μάρω Λύτρα μάλιστα, που ζει πια μόνιμα στον Καναδά με τον σύζυγό της Θεόφιλο Παπαδόπουλο (Teo Pappas) αποκάλυψε πως θα κάνει τη δική της αποκάλυψη όχι για να κερδίσει χρήματα, αλλά “για να σταματήσει όλο αυτό στις ΗΠΑ, την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο”.

Read More

And More