Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση: “Πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα τόσοι επιπόλαιοι όλων των ηλικιών;”

Με «αιχμηρό» τρόπο σχολίασε όλους όσους δεν τηρούν τα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση με στόχο τη μη εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας, όπως και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος μένει στο σπίτι και παροτρύνει και τον κόσμο να κάνει το ίδιο ακολοθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη μια μερίδα ανθρώπων που παρακούει τα μέτρα και θέτει σε κίνδυνο όλη τη χώρα. Σε αυτούς, η Μιμή Ντενίση απευθύνει το μήνυμά της και δηλώνει βαθύτατα ενοχλημένη με τη στάση τους.

«Έχουμε μια κυβέρνηση που χειρίζεται δυο τεράστια θέματα με σοβαρότητα. Το θέμα των επιθέσεων και του οργανωμένου σχεδίου Ερντογάν το χειρίστηκε τόσο καλά που έγινε μπούμερανγκ για την Τουρκία αλλά και το θέμα που έγινε εφιάλτης παγκοσμίως: αυτόν τον αόρατο εχθρό, τον ιό.

Τι να πούμε για γιατρούς, νοσοκόμους, όλο το προσωπικό νοσοκομείων κλπ, για τους υπάλληλους φαρμακείων, ντελίβερι σουπερμαρκετ που με κίνδυνο για τη ζωή τους και της οικογένειάς τους μας βοηθούν νυχθημερόν. Για τους στρατιώτες μας στα σύνορα που έρχονται σε επαφή με τόσα άγνωστα στοιχεία.

Για μένα η κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν και έχει επιλέξει και σπουδαίους επιστήμονες που μας ενημερώνουν σωστά. Μα και όλοι οι καλλιτέχνες έχουν προσπαθήσει με τον τρόπο τους να βοηθήσουν και να επηρεάσουν. Πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα τόσοι επιπόλαιοι όλων των ηλικιών; Πλημμύρισαν νησιά, εξοχές χωριά, τι φταίνε οι κάτοικοι εκεί; Πρέπει να διασπείρουμε παντού τον ιό;

Δεν έχουμε σύστημα που να αντέχει. Δεν γίνεται οι περισσότεροι να δείχνουν σοβαρότητα και μια μερίδα με την μαγκιά και την επιπολαιότητα της να βάζει σε κίνδυνο όλη τη χωρά! Μένουμε σπίτι για όσο χρειαστεί και βρίσκουμε ξεχασμένες σκέψεις, επαφές, συναισθήματα.» έγραψε η Μιμή Ντενίση.

 

Read More

And More