Ξέσπασε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: “Ζητάμε μόνο δικαιοσύνη για τον Βαγγέλη μας!”

“Ο Βαγγέλης είναι ακόμα ζωντανός στις καρδιές μας. Μπορεί να έχει φύγει, αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας καθημερινά”, λέει στην εφημερίδα Freddo και τον Στρατή Λημνιό η μητέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Με τις καταθέσεις των γονιών του άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τη σχολή στην οποία φοιτούσε, κλείνει όπως φαίνεται ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης.

Ο νεαρός Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε βρεθεί νεκρός σε ένα χαντάκι, έπειτα από πολλές μέρες έρευνας. Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση απασχόλησε ακόμα και τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς ήταν η πρώτη φορά που είχε τόσο τραγική κατάληξη το συνεχές bullying που δεχόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Βαγγέλης από συμφοιτητές του.

“Μας λείπει ο Βαγγέλης. Η απουσία του είναι μεγάλη. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθούν οι ένοχοι. Η πληγή από την απώλεια του γιου μου δεν θα κλείσει ποτέ. Κάθε βράδυ είναι μαζί μου, μιλάμε ατελείωτες ώρες, βλέπω τις φωτογραφίες του κι έτσι αποκοιμιέμαι”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More