Ξέσπασε η Νάντια Χαλαμανδάρη – Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φερνάντο της Ισπανίας βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού

Ξέσπασε η Νάντια Χαλαμανδάρη μετά τις φήμες για χωρισμό της από τον πρίγκιπα Φερνάντο της Ισπανίας. Η γνωστή δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και ζει δύσκολες στιγμές καθώς η αγαπημένη της γιαγιά, δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα για σύννεφα στο γάμο της, σε Ελλάδα και Ισπανία δεν έχουν τέλος.

Όπως διάβασες και στο TLIFE, η Νάντια έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της, που έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά το θάνατο της μητέρας της, πριν από λίγα χρόνια. Σύμφωνα με τον καλό φίλο και εκπρόσωπο της στην Ελλάδα Νίκο Βασιλάκη, η όμορφη δημοσιογράφος και παραγωγός δεν έχει χωρίσει με τον πρίγκιπα Φερνάρντο, αλλά επειδή της αρέσει να εργάζεται και να είναι δημιουργική, και επειδή δε μιλάει Ισπανικά- κάτι που θα την βοηθούσε να εργαστεί στην Ισπανία- αποφάσισαν από κοινό να περνάει κάποιο χρόνο στην Ελλάδα για να εργάζεται.

Η Νάντια έχει κοντά το γιο τους Νικόλαο και πηγαίνει συχνά στην Ισπανία για να δει το σύζυγό της. Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο πρίγκιπας Φερνάρντο είχε έλθει στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά του και να περάσει λίγες μέρες μαζί τους. Από κοινού μάλιστα αποφάσισαν να ζει η Νάντια έξι μήνες στην Ισπανία και έξι στην Ελλάδα.

Παρόλ’ αυτά, τα δημοσιεύματα για τίτλους τέλους στο γάμο δεν έχουν τέλος. Αρχικά το ζευγάρι κράτησε απόσταση από όσα γράφτηκαν, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσουν. Και η απάντηση έρχεται από τον ίδιο τον πρίγκιπα της Ισπανίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα El Mundo.

Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο”, φαίνεται να λέει ο πρίγκιπας Φερνάντο. “Παρά το άρθρο του Hola Magazine και πολλών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, ότι εγώ και ο σύζυγός μου χωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε διαζύγιο, η απάντηση έρχεται από τον σύζυγό μου στην εφημερίδα El Mundo”, ανέφερε η Νάντια Χαλαμανδάρη σε post της στο Instagram.

Όσο για το σύζυγό της; Στις πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε: “Δεν έχουμε χωρίσει, δεν πήραμε διαζύγιο, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Είναι αλήθεια πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εγώ μένω εδώ και εκείνη στην Ελλάδα, αλλά μας χωρίζουν μόλις 3 ώρες με το αεροπλάνο και εγώ πηγαίνω συχνά να τους δώ”.

Τέλος για το αν έχει καιρό να δει τον 10 μηνών γιο του Νικόλα, αποκάλυψε: “έχω τρεις εβδομάδες να τον δω, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαμε ούτε εγώ, ούτε η Νάντια να ταξιδέψουμε. Ξέρω όμως ότι είναι καλά και σύντομα θα είμαι κοντά του”.

Read More

And More