Ξέσπασε ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τις φήμες πώς κόβεται η εκπομπή του!

Ημέρα και ώρα προβολής άλλαξε το Beat Buzzer  που ξεκίνησε το ταξίδι του στο τηλεοπτικό αέρα από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το project που έχει έρθει να φέρει έναν αέρα από το εξωτερικό με τον Γιώργο Μαυρίδη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό – σε ένα concept που ο ίδιος πρότεινε στο κανάλι του Αμαρουσίου- «μετακομίζει» κάθε Κυριακή στις 23:45.

Αυτή η αλλαγή στον προγραμματισμό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αλλαγών της σεζόν , όπως προχωρά και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και κάποιες φήμες που ήθελαν το Beat Buzzer να κόβεται… γεγονός που ενόχλησε τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη.

Άνθρωπος άλλωστε που δεν μασά τα λόγια του, όταν ένας διαδικτυακός του φίλος τον ρώτησε αν ισχύει το κόψιμο της εκπομπής εκείνος έγραψε στο InstagramQ «Φίλε μου η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά το Δεκέμβριο, όπως έχει προγραμματιστεί. Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μία προσπάθεια με μία εκπομπή, βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μία ιστορία. Ότι κόβομαι ή πάω πάτο κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως πχ ότι ο «Δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέασης τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Beat Buzzer.  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!»

Read More

And More