Ξέσπασε ο Ντένης Παπαγεωργίου – Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιό του με την Lindsay Lohan!

Το περασμένο καλοκαίρι έζησαν ένα φλογερό έρωτά και τώρα οι σχέσεις τους είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο λόγος για την Lindsay Lohan και τον Ντένη Παπαγεωργίου που δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι στα δικαστήρια, σε περίπτωση που δεν βρουν εξωδικαστική λύση στις διαφορές τους για το club Lohan στην Ιερά Οδό.

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια που λατρεύει τη Μύκονο, βρέθηκε πέρσι στη χώρα μας για να γιορτάσει τα γενέθλιά της και να απολαύσει τις διακοπές της. Τότε χώρισε και επεισοδιακά με τον ζάμπλουτο σύντροφό της. Λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα και έζησε ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον γοητευτικό επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Το love story γέννησε και μια ξεχωριστή συνεργασία, αφού εκείνη την περίοδο ο επιχειρηματίας ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα Club στην Ιερά Οδό και πρότεινε στην Lindsay να δώσει το όνομά της. Τα εγκαίνια του Lohan ήταν εντυπωσιακά, με την σταρ να λάμπει στο σέξι φόρεμά της. Αρκετούς μήνες μετά όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια η Lohan έστειλε εξώδικο ζητώντας να της καταβληθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και να μην δοθεί το όνομά της σε άλλο club που πιθανότατα να άνοιγε στη Μύκονο.

Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο Ντένης Παπαγεωργίου ξεσπά και μιλά για το συμβόλαιό του με την Lindsay και τους λόγους της διαφωνίας τους που έγιναν είδηση. «Αναφορικά με δημοσιεύματα, ανακοινώσεις και δελτία Τύπου που αναμεταδόθηκαν από τα ΜΚΜΕ σχετικά με τη «διαμάχη» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Lindsay Lohan και την εταιρεία που διαχειρίζεται το Club Lohan οφείλω να τονίσω κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας, πάντοτε με σεβασμό στο πρόσωπο της Lohan.

Όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις πρέπει να σας πω το εξής: Εκείνη δεν συμμετέχει στο management της επιχείρησης που ασκώ αποκλειστικά εγώ. Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί το Σεπτέμβρη του 2016 αναφέρεται πως πρέπει να της αποδίδουμε το 5% επί των καθαρών κερδών του club στην Αθήνα. Μάλιστα, στα εγκαίνια της δώσαμε το ποσό των 10.000 ευρώ και της ζητήσαμε να μας υποδείξει επισήμως το πρόσωπο που θα την εκπροσωπεί στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο επιχειρηματίας ανέφερε πως η Lohan Τους είπε πως τα οικονομικά της, τα διαχειρίζεται δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο, με τον οποίο όμως οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν, παρά τις προσπάθειές τους.

Ακόμη, για τις οικονομικές εκκρεμότητες ο Ντένης Παπαγεωργίου ανέφερε: «Σε ένα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα ζήτησε να της δώσουμε μετρητά. Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς capital controls και οι συναλλαγές δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο.

Τέλος, για το αν θα δημιουργηθεί και στην Μύκονο μαγαζί με το όνομα Lohan, ο Ντένης Παπαγεωργίου ανέφερε πως υπήρχε μια τέτοια πρόθεση και αυτές τις μέρες θα οριζόταν ραντεβού για να συζητηθεί με την Lindsay Lohan, η προσπάθεια όμως ναυάγησε όταν ήρθε το δελτίο Τύπου από το γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Read More

And More