Ξετρελαμένος με την Ελληνίδα Τζολί ο γιος του Τσαβλίρη

Ξετρελαμένος με την Ελληνίδα Τζολί ο γιος του Τσαβλίρη | tlife.gr

Η παρουσία της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη στο πρόσφατο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου με φόντο το Ηρώδειο μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών. Εκείνος βέβαια που δεν είχε μάτια γι’ άλλο μοντέλο της επίδειξης, σύμφωνα με την Espresso, ήταν ο νεαρός εφοπλιστής και απόφοιτος του University of Oxford Αλέξανδρος Τσαβλίρης. Η «μούσα» του Ελληνα σχεδιαστή, που έκλεισε την επίδειξη «Νάρκισσος», φαίνεται ότι έχει κλέψει την καρδιά του.

Οντας γόνος μιας από τις παλαιότερες ναυτιλιακές οικογένειες, ο γιος του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη των ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων θεωρείται και περιζήτητος γαμπρός τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα. Ο ίδιος πάντως -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας- ζει εδώ και μερικούς μήνες τον έρωτά του με την εκρηκτική Κρητικιά που έγινε γνωστή στα ελληνικά media ως η «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί» λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ.

O Αλέξανδρος με τον μπαμπά του, Ανδρέα Τσαβλίρη

Οι δυο τους ταξιδεύουν μαζί σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο και το Παρίσι έως το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη, όπου η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και εκείνος συνδυάζει μπίζνες και ευχαρίστηση.

READ more