Ξόδεψε 22.000 ευρώ για να… γίνει ίδια η Kim Kardashian!

Μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο Χόλιγουντ, η Kim Kardashian, έχει αναδειχθεί σε… αντικείμενο πόθου για άντρες αλλά και γυναίκες που θέλουν να της μοιάσουν.

Μία 24χρονη κοπέλα από το Λονδίνο, η Claire Leeson, ξόδεψε περίπου 22.000 ευρώ για να καταφέρει να γίνει ο απόλυτος κλώνος της εκρηκτικής σταρ. Η Claire έχει ήδη κάνει στο παρελθόν πολλές αισθητικές επεμβάσεις, αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να ξεπεράσει ακόμη και τον εαυτό της.

Αυξητική στήθους, υαλουρονικό στα χείλη, λεύκανση δοντιών και ειδικά σπρέι για μαύρισμα, δεν είναι αρκετά για να μοιάσει στο είδωλό της. Προς το παρόν φοράει επιθέματα στους γλουτούς για να αντιγράψει τις καμπύλες της Καρντάσιαν, αλλά αυτό μέχρι να καταφέρει να κάνει και την αντίστοιχη αισθητική επέμβαση.

Η οικογένεια της 24χρονης προσπαθεί να τη “συνεφέρει”, καθώς όπως ομολογεί η ίδια, μπορεί να εργάζεται, αλλά τα λεφτά δεν της αρκούν για να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Έτσι, όπως λέει η ίδια, αναγκάζεται να δανείζεται ή να πληρώνει με πιστωτική κάρτα, μεταθέτοντας τα έξοδά της για την εποχή που θα είναι… Kim Kardashian.

Μέχρι που λες να φτάσει η 24χρονη Κλερ Λίσον για να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της στο απόλυτο είδωλο;

Read More

And More