Ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό Dj: Ο λόγος που δεν πήγε αμέσως στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό

Σοκ προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες η είδηση ξυλοδαρμού μοντέλου και του συντρόφου της από γνωστό Dj σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο T-Live είχε αποκαλύψει τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν από τον γνωστό dj και πρώην σύντροφο της ενώ στην κάμερα της εκπομπής είχε μιλήσει και ο νυν σύντροφός της. (δες εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί η νεαρή κοπέλα δεν πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου εξήγησε πως ο λόγος αυτός ήταν η μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου όπου πήγε για κατάθεση με τον νυν σύντροφό της..

«Θα μπορούσα να έχω μιλήσει και νωρίτερα αλλά δεν το έκανα και μετάνιωσα γι’ αυτό. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω ίσως να συμπεριφερόμουν το ίδιο γιατί όταν είσαι μέσα σε αυτή την κατάσταση δε βλέπεις καθαρά. Πριν το συμβάν, είχα ενημερώσει την δικηγόρο μου για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόμουν αλλά λόγω του ότι έλειπα στο εξωτερικό δεν είχα προλάβει να τη συναντήσω.

Άλλωστε με είχε καθησυχάσει το γεγονός ότι είχε δώσει τον λόγο του στους γονείς μου ότι δε θα με πειράξει. Δεν υπήρξε κάποια καθυστέρηση από πλευράς μας στο να πάμε στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία αλλά, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στον Άλιμο όπου δίναμε καταθέσεις, λόγω και της διακοπής ρεύματος ήμασταν εκεί μέχρι τα ξημερώματα» είπε το μοντέλο. 

Read More

And More