Κυκλοφορεί ελεύθερος ο 25χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου τη Φαίη

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο 25χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου τη Φαίη | tlife.gr

Μπορεί το πρόσωπο του να είναι γνωστό στην Αστυνομία. Μπορεί εις βάρος του να εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, αλλά ο 25χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη στη Νέα Μάκρη, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σε βάρος του Β. Σ. έχει σχηματιστεί δικογραφία για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην άτυχη Φαίη Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη. Ο 15ος ειδικός ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου αλλά όπως γράφει το Έθνος της Κυριακής, ο 25χρονος είναι ελεύθερος και εμφανίζεται στα στέκια της Νέας Μάκρης σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Όσο η κοπέλα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνος έλεγε πως «ακόμα και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω». Παράλληλα, φέρεται να απειλεί την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Όλα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 23χρονη δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Β. Σ. και χωρίς να πάρει την τσάντα ή το κινητό της, βγήκε για να τον συναντήσει.

Όμως στην πορεία η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Ο 25χρονος φέρεται να άρχισε να τη χτυπάει κι εκείνη έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτικά ενός αυτοκινήτου. Ήταν τόσο δυνατό το χτύπημα, που έμεινε αναίσθητη.

Δεν είναι σαφές ακόμη τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ…. Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

READ more