Kylie Jenner: Η κόρη της έχει γενέθλια – Οι ευχές της Kim Kardashian και της Kris Jenner!

Πριν από ένα χρόνο άλλαξε τελείως η ζωή της Kylie Jenner. Η διάσημη τηλεπερσόνα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το οποίο είναι ο καρπός του έρωτα της με τον ράπερ Travis Scott. Η Kylie, πλέον απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως μαμά και δεν αφήνει λεπτό από δίπλα της την κόρη της, Stormi. Μάλιστα ανεβάζει συχνά κοινές φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, με τους 125 εκατομμύρια θαυμαστές της.

Σήμερα η Stormi, έχει τα πρώτα της γενέθλια και όλη η οικογένεια είναι πολύ ενθουσιασμένη. Η Kylie κοινοποίησε μία φωτογραφία στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της, που έγραφε: “Χαρούμενα γενέθλια στο γλυκό μου μωρό, Stormi”. Στην μόλις ενός έτους Stormi, ευχήθηκε και δημόσια η Kim Kardashian, η οποία κοινοποίησε μία φωτογραφία που δείχνει την κόρη της Chihago και την Stormi να είναι μαζί στις παιδικές στράτες τους και να παίζουν. “Χαρούμενα γενέθλια στο πιο γλυκό κοριτσάκι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ” ήταν οι τρυφερές ευχές της Kim, στην ανιψιά της.

Φυσικά αυτή την μέρα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και στην μικρή, η γιαγιά της, η Kris Jenner η οποία ανέβασε φωτογραφίες της Stormi με την κόρη της Kylie και έγραψε: ” Χρόνια πολλά στον άγγελο μας. Μας δίνεις μεγάλη χαρά με το χαμόγελο σου και με το πολύτιμο γέλιο σου. Είσαι μία ευλογία για εμάς και σε αγαπάω τόσο πολύ.


 

Read More

And More