Kylie Jenner: Αυτό είναι το καινούριο αυτοκίνητο της – Γράφει επάνω το όνομα της και έχει μικρά φωτάκια στην οροφή! [pics,vid]

Η Kylie Jenner είναι μία από τις πιο διάσημες τηλεπερσόνες της Αμερικής. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη influencer και μία φωτογραφία της στα social είναι αρκετή για να εκτοξεύσει τα χρήματα του λογαριασμού της. Έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό το οποίο την ακολουθεί σε όλα της τα επαγγελματικά βήματα. Η Kylie μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τους θαυμαστές της και τους αφήνει άναυδους με την πολυτελή ζωή που κάνει.

Πριν λίγες ώρες ανέβασε videos με το καινούριο πολυτελές αυτοκίνητο της και προκάλεσε χαμό στο intagram.   Η ίδια έγραψε πως περίμενε με ανυπομονησία αρκετούς μήνες να παραλάβει το αυτοκίνητο, το οποίο το έχει προσαρμόσει η ίδια με βάση το γούστο της.

Το εντυπωσιακό “Rolls Royce” έχει χρώμα “ice blue”  και στο εσωτερικό της πόρτας έχει γραμμένο το ονοματεπώνυμο της 21χρονης τηλεπερσόνας. Αυτό που κλέβει όμως την παράσταση είναι τα μικρά φωτάκια στην οροφή που το κάνουν να λάμπει.  Η Kylie δεν είχε ανάγκη για κάποιο επιπλέον όχημα, αλλά αυτό ήταν το αυτοκίνητο των ονείρων της και δεν θα μπορούσε να λείπει από το γκαράζ της.

 

Read More

And More