Kylie Minogue: Κυκλοφορεί ινκόγκνιτο μετά το χωρισμό και την απιστία του αρραβωνιαστικού της!

Το “φυσάει και δεν κρυώνει” η Kylie Minogue! Η διάσημη τραγουδίστρια είναι καταρρακωμένη μετά το χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse! Ο 29χρονος αγαπημένος της φαίνεται πως την απάτησε με μια 34χρονη Ισπανίδα ηθοποιό, την Marta Milans και η Kylie Μinogue είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της τραγουδίστριας δεν δέχθηκε να κάνει καμία δήλωση επί του θέματος, ωστόσο η Kylie είναι πληγωμένη και σε άσχημη ψυχολογία μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις. Η 48χρονη σταρ μάλιστα αυτές τις μέρες κλείστηκε μέσα και μετακινήθηκε ινκόγκνιτο για να μην συναντηθεί με δημοσιογράφους και παπαράτσι.

Οι φωτογράφοι είδαν την πολυτελέστατη Mercedes της Kylie στο West London και με δυσκολία μπορούσαν να διακρίνουν την ερμηνεύτρια στο πίσω κάθισμα. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της να περάσει απαρατήρητη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει στη ζωή της!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και από τότε ήταν αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι. Πριν λίγες ημέρες στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, οι κακές γλώσσες λένε ότι τσακώθηκαν με αφορμή τη μελαχρινή ηθοποιό, ενώ πριν λίγες μέρες η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει τέλος στον αρραβώνα τους. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο 29χρονος Joshua, γνωρίστηκε με την Ισπανίδα ηθοποιό πέρσι στα γυρίσματα κάποιου σήριαλ.



Read More

And More