Kylie Minogue: Μυστικός γάμος στη Σίφνο με τον Joshua Sasse!

Η Kylie Minogue και Joshua Sasse ειχαν επισκεφτεί πρόσφατα τη χώρα μας για διακοπές. Τουλάχιστον αυτό νομίζαμε μέχρι τώρα, γιατί δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κατά την επίσκεψή τους στη Σίφνο.

Ο γάμος έγινε στα μέσα Μαϊο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το περιοδικό Woman’s Today αναφέρει πως οι λιγοστοί καλεσμένοι έφτασαν από Αμερική και Αυστραλία υπό άκρα μυστικότητα.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα και γι’ αυτό επέλεξαν να παντρευτούν στο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα το επισκέπτονται όσο συχνά μπορούν αφού είναι το …νησί του έρωτά τους!

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού φέρεται να δήλωσε στο περιοδικό πως ο γάμος ήταν ρομαντικός και υπέροχος. Φυσικά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακολούθησε party!

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και οι παρακάτω αναρτήσεις του Joshua στον λογαριασμό του στο instagram. Ο ηθοποιός ανέβασε ένα ποίημα του Σεφέρη και στην οποία φίλοι του εύχονταν ό,τι καλύτερο.

#picoftheday #reading #love

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joshua Sasse (@joshuasasse) στις

Read More

And More