Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η καλλονή αεροσυνοδός του “My Style Rocks” γυμνάζεται και εντυπωσιάζει με το κορμί της! [pics,video]

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι μία από τις δύο νέες παίκτριες που “εισέβαλαν” την περασμένη Δευτέρα στο «My Style Rocks». Η πανέμορφη Κρητικιά αεροσυνοδός, η οποία πρόσφατα είχε συμμετάσχει και σε καλλιστεία, μπήκε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ κάνοντας πράξη το δεύτερο όνειρό της, να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Πλέον αισθάνεται ευλογημένη που έχει τη δυνατότητα να κάνει πράξη τους στόχους της και όλα όσα φανταζόταν.

Η παρουσία της στο «My Style Rocks» δεν αποτελεί την πρώτη της εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς τον Απρίλιο του 2019, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου είχε μιλήσει για τη ζωή της στη Σαουδική Αραβία, όπου εργαζόταν αποκλειστικά για τη βασιλική οικογένεια. Ταξίδευε σε όλο τον κόσμο μαζί τους και η καθημερινότητά της στο παλάτι του Σεΐχη ήταν σαν παραμύθι. Για να μπορέσει, όμως, να πάρει μία τόσο τιμητική θέση είχε χρειαστεί να περάσει μία σειρά από δοκιμασίες και να τηρήσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας.

Από την πρώτη εμφάνισή της στο «My Style Rocks», η Κυριακή Κατσογρεσάκη έκλεψε τις εντυπώσεις εξαιτίας της εκρηκτικής παρουσίας της. Η πληθωρική Κρητικιά διαθέτει ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί, το οποίο θα ήθελε σίγουρα κάθε γυναίκα, αλλά και ένα πρόσωπο αγγελικά φτιαγμένο, με δύο γαλάζια μάτια που μαγνητίζουν.

Θέλοντας να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει πάνω από 61 χιλιάδες followers. Η 30χρονη καλλονή είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ωστόσο, κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της, μπορεί κανείς να διακρίνει την μεγάλη αγάπη της για την γυμναστική.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αθλείται εντατικά, προκειμένου να διατηρεί τις απίθανες αναλογίες της. Λατρεύει το τρέξιμο, την ποδηλασία, την αερόβια άσκηση, αλλά και τις ασκήσεις με όργανα για τέλειους γλουτούς και σμιλεμένο στήθος. Φορώντας πάντα κολάν και αθλητικά τοπ, η νέα παίκτρια του My Style Rocks γυμνάζεται και σίγουρα τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα, κυρίως των ανδρών που βρίσκονται τριγύρω της.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Μήπως πρέπει να ξεκινήσεις κι εσύ γυμναστική άμεσα;

Read More

And More