Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Οικογενειακές διακοπές στο Πήλιο! [pics]

Για διακοπές με προορισμό το υπέροχο Πήλιο και ον μαγευτικό Βόλο έφυγαν πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα με τα παιδιά τους. Η οικογένεια φάνεται πως περνά αξέχαστες στιγμές στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με το myvolosnet, η οικογένεια έφτασε χθες το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πορταριάς, ενώ σήμερα το πρωί, με την οικογένεια του κουμπάρου του κ. Γιώργου Καλτσογιάννη, περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας και άλλους φίλους, επισκέφθηκε γύρω στις 10.30 π.μ. το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια.

Η Μαρέβα, ανέβασε και μια υπέροχη φωτογραφία από την πλατεία της Μακρινίτσας

“Πολιτικές δηλώσεις δεν θα κάνω σήμερα”, ανέφερε στο τοπικό μέσο ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: “Ήρθαμε να απολαύσουμε για δύο ημέρες το Πήλιο, το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ καθώς έχω υπηρετήσει τη θητεία μου εδώ στην 111 ΠΜ κι έχω τις καλύτερες αναμνήσεις.

Έχουμε έρθει οικογενειακώς για δύο ημερούλες να χαρούμε το μοναδικό βουνό που φαίνεται να έχει χιόνι στην Ελλάδα.
Να ευχηθώ με την ευκαιρία να έχουμε μια καλή χρονιά, να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα από ότι ήταν το 2016 και μακάρι να είναι αυτή η χρονιά που θα μας βγάλει επιτέλους από την κρίση. Το Πήλιο είναι καταπληκτικό, το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι πάρα πολύ όμορφο, ένα Χιονοδρομικό που μου είναι πολύ οικείο. Αγαπώ πολύ τη χιονοδρομία. Το Πήλιο είναι πολύ ελκυστικός προορισμός και έχει αποδείξει πως μπορούμε να διευρύνουμε το τουριστικό μας προϊόν 12 μήνες το χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα και θάλασσα και βουνό. Παραμένει ένας προορισμός – σημαία για το τουριστικό προϊόν όλης της χώρας.”

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την οικογένειά του, θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή.

Και η φωτογραφία από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου

Read More

And More