Κύριε πρέσβη, μας… κακομαθαίνετε!

Κύριε πρέσβη, μας… κακομαθαίνετε! | tlife.gr

Βράδυ Τετάρτης και μία ειδική πρόσκληση αναγκάζει όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής να φορέσουν τα καλά τους. Ο πρέσβης της Ελλάδας στην Νορβηγία θα υποδεχτεί τον Γιώργο Αλκαίο και τους φίλους του για να τους συγχαρεί για την επιτυχία του ημιτελικού και να τους εμψυχώσει για την προσπάθεια του τελικού της Eurovision.

Έξω από την πρεσβευτική κατοικία περίμεναν τα μέλη του ελληνικού διπλωματικού σώματος και τα παιδιά του πρέσβη και όλοι μαζί υποδέχτηκαν με τον καθιερωμένο πλέον τρόπο την ελληνική αποστολή. Παρατεταμένο μπροστά το χέρι, και δυνατά όλοι μαζί φώναξαν «ΟΡΑ».

Μέσα στην κατοικία ο Γιώργος Αλκαίος δεν χάλασε το χατίρι στους μικρούς θαυμαστές του και τους υπέγραψε αυτόγραφα. Στη συνέχεια συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Έλληνα πρέσβη κ. Αντώνη Βλαβιανό.

Ποτό για όλους και φαγητό. Σάντουιτσάκια με σολομό, λαχανοντολμάδες και κεφτεδάκια ήταν όλα όσα πρόσφερε η οικογένεια του πρέσβη στους καλεσμένους του.

Δύο ώρες αργότερα, ο Γ. Αλκαίος αναχώρησε για το πάρτι του OGAE International, ένα πάρτι που μετατράπηκε σε ένα άτυπο γλέντι της Ελλάδας για την επιτυχία του ημιτελικού.


READ more