Κυβέλη Μαρδά: Παντρεύεται η κόρη του πρώην υπουργού Δημήτρη Μαρδά

Πολιτικοί, αθλητές και επιχειρηματίες θα μεταβούν στις 26 Ιουνίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα παντρευτούν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και η Κυβέλη Μαρδά, κόρη του πρώην Υπουργού Δημήτρη Μαρδά.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real News, η Κυβέλη Μαρδά πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην Κωνσταντινούπολη, τόπο καταγωγής του πατέρα της με τον άντρα της ζωής της και ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, ενώ το γαμήλιο γλέντι θα γίνει στο ιστορικό «Esma Sultan Yalisi» στον Βόσπορο.

Ο Δημήτρης Πέλκας και η Κυβέλη Μαρδά ήθελαν το μυστήριο να τελεστεί σε στενό κύκλο, αλλά τόσο οι νέοι όσο και οι πρώην συμπαίκτες του γαμπρού ήταν αρκετοί, οπότε άνοιξε η λίστα των καλεσμένων. Προσκλητήριο έχει ήδη λάβει και ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, ο οποίος όπως εχει ενημερώσει – εκτός απροόπτου – θα παραστεί.

Κουμπάροι θα είναι το ζεύγος Γιώργος Τσονάκας και Ελευθερία Ρούντου, ενώ ο τραγουδιστής που θα δώσει ρυθμό στο γαμήλιο πάρτι θα είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K I V E L I M A R D A (@kivs_marda)

Φωτογραφίες από το πάρτι αρραβώνων του ζευγαριού

Read More

And More