Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο, η εξαφάνιση και το… restart με το ταξίδι στο Ντουμπάι

Ήταν ξημερώματα της Τετάρτης Οκτωβρίου 2022, όταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Το γνωστό μοντέλο και νικήτρια του GNTM 4 συνελήφθη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφέθηκε ελεύθερη.

Το νεαρό κορίτσι, που κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα με το λευκό Ι.Χ. της, παρέσυρε έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή, πατέρα τριών παιδιών, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, με αποτέλεσμα εκείνος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο

Το πρώτους μήνες το μοντέλο επέλεξε να αποστασιοποιηθεί εντελώς. Δεν έκανε καμία δημόσια έξοδο, ενώ έκλεισε τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κι από τότε και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το συγκεκριμένο συμβάν.

Η επιστροφή στα social media και η δημόσια εμφάνιση

Λίγο μετά τον ερχομό του νέου έτους, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου πήρε την απόφαση να επιστρέψει και πάλι στα social media. Άνοιξε ξανά το Instagram, προσπαθώντας να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς και να εξασφαλίσει πιθανώς και τις δουλειές που έχασε με την «εξαφάνισή της!

Στις αρχές του Μαρτίου, η Κυβέλη Χατζηευαστρατίου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Η ίδια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και διασκέδασε μαζί με φίλο της, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά. Κάποιοι έκαναν λόγο για τον νέο της σύντροφο, καθώς τα στιγμιότυπα ήταν πολύ τρυφερά…

Το ταξίδι στο Ντουμπάι

Μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου επέλεξε να κάνει και ένα ταξίδι στο Ντουμπάι! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με την αγαπημένη της φίλη, Ζωή Αμπουκέινας, με την οποία φωτογραφήθηκαν και μαζί, ποζάροντας στην έρημο.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της το θανατηφόρο τροχαίο που συζητήθηκε έντονα σε τηλεόραση και διαδίκτυο.

Σου θυμίζουμε, ότι ο χώρος του modeling κέρδισε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου από τα 16 της, όταν πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων. Στο GNTM 4 δήλωσε συμμετοχή με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχή της στο ριάλιτι του Star η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αρκετές φορές βρέθηκε «απέναντι» από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι θεωρούσαν πως ακολουθεί μια δική της στρατηγική με «βαριές» δηλώσεις, ενώ αρκετές φορές έγινε viral στο twitter με τις ατάκες αλλά και τις γκριμάτσες της κατά τη διάρκεια του GNTM 4.

Τον Δεκέμβριο του 2021 η Κυβέλη Χατζηευστρατίου τερμάτισε στην πρώτη θέση του GNTM 4 εξασφαλίζοντας το χρηματικό ποσό του νικητή μαζί με πλούσια δώρα από την παραγωγή του reality μόδας.

Read More

And More