Κυβερνητικός εκπρόσωπος: “7 Σεπτεμβρίου αρχίζει η σχολική χρονιά”

“7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά και 7 του μηνός θα έχουμε ξανά να αντιμετωπίσουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις. Να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Να δώσουμε την εικόνα στα παιδιά ότι αν τηρούμε τις αποστάσεις, όσο μπορούμε… Να πλένουμε τα χέρια μας και να φοράμε τη μάσκα μας, αυτό θα είναι το βασικό στοιχείο που θα μας προστατεύσει”.

Με αυτά τα λόγια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, έδωσε απάντηση στο φλέγον ερώτημα για χιλιάδες γονείς σε όλη τη χώρα, που δεν είναι άλλο από το τι πρόκειται να γίνει με τα σχολεία, τώρα που ο κορονοϊός ξαναχτύπησε τη χώρα μας.

Σε ερώτηση για το αν η ημερομηνία 7 Σεπτέμβρη έχει “κλειδώσει” για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η απάντηση του κυρίου Πέτσα στο open, ήταν “Φυσικά”!

“Όσο χρονικό διάστημα και αν αναβάλλεται η λήψη δύσκολων αποφάσεων, δε βελτιώνεται το αποτέλεσμα. Επομένως εμείς εργαζόμαστε από τώρα μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου για να έχουμε αναστροφή της αύξησης των κρουσμάτων προκειμένου να μπορέσουμε να μπούμε στο Φθινόπωρο με καλύτερες συνθήκες…” συμπλήρωσε ο κύριος Πέτσας.

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More