Λ. Ελευθερίου: “Είναι σημαντικό να μπορώ να κάνω ό,τι και η γυναίκα μου! Να αλλάζω τα παιδιά ή να μαγειρεύω”

Λ. Ελευθερίου: “Είναι σημαντικό να μπορώ να κάνω ό,τι και η γυναίκα μου! Να αλλάζω τα παιδιά ή να μαγειρεύω” | tlife.gr
Προκάλεσε εντύπωση από τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα και τώρα είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους κωμικούς ηθοποιούς. Ο Λευτέρης Ελευθερίου εμφανίζεται στο YFSF, στην παράσταση «Πράματα και Θάματα», σε μια παιδική παράσταση και προσπαθεί ταυτόχρονα να είναι καλός σύζυγος και πατέρας.
«Το στοιχείο της υποκριτικής δεν το έχω αποβάλει και είναι και το βασικό το οποίο με απασχολεί. Απλώς, έχουν πέσει όλα μαζί και το πρόγραμμά μου είναι οριακό. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, υπάρχουν σήριαλ με 10ωρα γυρίσματα πολύ κουραστικά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι αυτή η καλοδεχούμενη επιτυχία, συνέπεσε με τα παιδιά και προσπαθώ να φυλάω λίγο χρόνο για να περνάω μαζί τους, δεν είναι ότι τα «έχω γραμμένα». Το Δευτερότριτο που είναι κάπως πιο χαλαρό, φροντίζω να είμαι το βράδυ από νωρίς στο σπίτι ώστε να τα βλέπω πριν κοιμηθούν», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα».

Μιλώντας, όμως για την σύζυγό του, αλλά και αν το χιούμορ παίζει ρόλο στην προσέγγιση των γυναικών αποκάλυψε: «Είναι αλήθεια ότι το χιούμορ είναι ένας καλός τρόπος να σπάσεις τον πάγο. Είμαι αρκετά ανασφαλές άτομο και όταν κάνω σχέση θέλω να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό από πολλές απόψεις… Την γυναίκα την είχα τοποθετήσει από μικρός πολύ ψηλά. Και όταν βρισκόμουν σε μεγάλη σχέση, όπως με την γυναίκα μου, προσπαθούσα να είμαι πολύ δοτικός και να σέβομαι την σύντροφό μου έμπρακτα. Είναι σημαντικό για εμένα να κάνω αυτά που κάνει. Να μπορώ να αλλάξω τα παιδιά ή να μαγειρέψω. Στο σπίτι μας κατά κύριο λόγο εγώ μαγειρεύω».

READ more