Λ. Γαβαλάς: Έξαλλος με την τηλεκριτικό Αφ. Γραμμέλη! Οι χαρακτηρισμοί που δεν λέγονται!

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του Λάκη Γαβαλά και της τηλεκριτικού, Αφροδίτης Γραμμέλη. Ο επιχειρηματίας κι άνθρωπος της μόδας ξέσπασε μετά από μια κριτική της στα social media αλλά και στο ΦΜ Live.

Όπως το έγραψε ακριβώς στο Instagram μαζί με τη φωτογραφία που της αφιέρωσε: “Μόλις τωρα απο το εργαστηριο μου… η φωτο ειναι αφιερωμενη στην Πανηλιθια κακιασμένη κρητικο Α. ΓΡΑΜΜΕΛΗ, που δεν πρεπει να ξεχναει οτι απο καποιους σαν εμένα βγαζει το ψωμι της ,αλλα και τη χολή της…”

Αργότερα και αφού έγραψε όλα αυτά που διάβασες στο Instagram, ήταν ο εκλεκτός για τη φάρσα του Φώτη και της Μαρίας, στο Star.

Στο τηλέφωνο είπε ο Λάκης Γαβαλάς: “Μία κάποια κυρία δημοσιογράφος είπε ότι είμαι ένα σούργελο”, στον Φώτη Σεργουλόπουλο που του έκανε φάρσα, και ήταν επιφυλακτικός στις απαντήσεις του.

Όταν ο παρουσιαστής του Star αποκάλυψε την ταυτότητά του, ο Λάκης Γαβαλάς συνέχισε να μιλά σε έξαλλη κατάσταση και ξέσπασε: “είμαι σκασμένος γιατί μία κυρία, κακώς της δίνω αυτό τον τίτλο, μου είπε χιλιαδυό πράγματα… Δεν έχω μάθει να τα δέχομαι αυτά από μία πανηλίθια γυναίκα, που μου ήθελε και Μέγαρο χθες και με είδε και ταράχτηκε. Κατάλαβε το γκλάμουρ ποιο είναι! Γιατί το οικόπεδό μου, αγάπη μου, είναι γκλάμουρ, δεν είναι μπάζο, κατάλαβες;”.

“Είναι δυνατόν μία γυναίκα που τρώει ψωμί από εμάς, να λέει “κακώς έκανε η τηλεόραση και με πήρε”; Από ποιόν τρώει ψωμί αυτή; Λέγεται Αφροδίτη Γραμμέλη και είναι τηλεμαλακωδός! Να έρθει να τα πει μπροστά στο πρόσωπό μου αυτά”, συνέχισε ο Λάκης και κατέληξε: “να δεις την επόμενη φορά που θα με δει από κοντά, τι έχει να τραβήξει!”.

Read More

And More